Meer resultaten voor chardonnay meerdael


chardonnay meerdael
Meerdaal www.wijnbouw.com.
Ik bezocht Chardonnay Meerdael in 2009 tijdens de oogst. Ik noteerde: Gisteren" 28 september startte de oogst van Chardonnay Meerdael. Ondanks de prachtige nazomer en de mooie trossen is er toch geen tevredenheid op het gezicht van Paul Vleminckx af te lezen.
Spranco Metaalbouw Industriebouw.
Tip: bezoek eens een wijndomein Doe-tips Veldverkenners.
Adres: Galooiestraat, 8958 Loker, 056 53 00 26, www.kleinrijselhoek.be. Chardonnay Meerdael: wijndomein met 60.000 druivenstokken, te bezoeken na afspraak. De mousserende wijn wordt gemaakt volgens de méthode traditionelle die ook gebruikt wordt in de Champagnestreek. Adres: Monarkenweg 50, 3050 Oud-Heverlee, 016 47 10 22, www.chardonnaymeerdael.be.
Chardonnay Meerdael in Oud-Heverlee, Monarkenweg 50, telefoon: 016/47 met openingsuren wijnhandel.
Klik voor fax Fax: 016/40 32 02. Wijnhandel in Oud-Heverlee. Ontdek andere handelaars in de buurt van Chardonnay Meerdael in Oud-Heverlee. Dulst wijn met advies. BTW nummer opzoeken. Dokter van wacht. Meld uw zaak gratis aan. Blijf op de hoogte.
Menu NL Restaurant Arenberg Heverlee.
All-in prijs pp: Menu, inclusief Glas Chardonnay Meerdael Rosé brut met hapjes, passende wijnen, water, mokka met zoetjes, btw en dienst. De menus worden aangeboden per tafel. Het restaurant is geopend van 12u tot 16u en van 19u tot 24u.
Wijndomein Chardonnay Meerdael Gemeente Oud-Heverlee.
OCMW sociale dienst. Wijndomein Chardonnay Meerdael. Wijndomein Chardonnay Meerdael. In 1994, na overleg met deskundigen uit de Champagnestreek, gingen Paul en An Vleminckx over tot aanplanting van 21.000 stokken Chardonnay op het domein om een mousserende wijn voort te brengen.
Chardonnay Meerdael ontwikkelt praline met klein druifje in Oud-Heverlee Regio HLN.
Zelf behoort Vleminckx ook tot de 62 producenten met zijn schuimwijn Chardonnay Meerdael. Sindskort ontwikkelde hij een ambachtelijke praline op basis van zijn mousserende wijn. We zijn er al eventjes mee bezig maar naar verkoop toe is het tot nu toe eerder kleinschalig.
Belgische wijn wint 10 medailles op Concours Mondial! Cartoon-Productions.
In de hoofdstad van China, waar van 10 tot 13 mei 2018 het Concours Mondial de Bruxelles plaatsvond wonnen de Belgische wijndomein in totaal 10 medailles.Wijnkasteel Genoels-Elderen uit Riemst ging zelfs aan de haal met een Grand Gold medaille. In 2009 ging deze eer ook al naar het Belgische wijndomein Chardonnay Meerdael.
Chardonnay Meerdael Straffe Streek.
Dat is dezelfde methode die ook voor de productie van champagne wordt toegepast. De planttechniek, snoeiwijze en verzorging van de wijngaard gebeuren hoogtechnologisch. De wijn heeft een zacht karakter met een delicaat aroma van lentebloesem en rijp fruit. Chardonnay Meerdael Pralines.
Domein Chardonnay Meerdael.
Ondertussen groeide het bedrijf verder door en werd het proces alleen maar verbeterd. Die toenemende kennis en vakmanschap, samen met de steun van echtgenote An en zoon Laurens, zorgde er ook voor dat Paul met de Chardonnay Meerdael regelmatig in de prijzen valt.
Chardonnay Meerdael Oeno-Belgium.
view all specials. Oeno Belgium Belgische Gin Ground Control Groud Control Gin met appels Gin maïs Corn. Offrir une carte cadeau. Cartes cadeaux Oeno-Belgium. Aucun événement à venir pour le moment. Home Vignobles Chardonnay Meerdael. There are no products in this category.
Oud-Heverlee Wikipedia.
In de gemeente wordt de Chardonnay Meerdael naar aloude traditie gebrouwen. Het betreft een mousserende wijn gemaakt van de witte Chardonnaydruif. De wijngeschiedenis van de gemeente en de omliggende streek gaat terug tot 1121 toen Hertog Godfried I van Leuven op de zuidhelling van de burcht wijnranken liet aanplanten.

Contacteer ons