Resultaten voor merlot wijn


merlot wijn
Merlot: alles over de druif en de wijn Gall Gall.
De druif en de wijn. De merlot is een tamelijk grote druif met een vrij dunne schil die, in vergelijking met bijvoorbeeld de cabernet sauvignon, minder kleurstof en minder tannines bevat. Merlot is vroeg rijp en wordt van alle blauwe druiven als eerste geoogst.
Merlot Wikipedia.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Naar navigatie springen Naar zoeken springen. Merlot is een blauwe druivensoort die gebruikt wordt voor het maken van wijn. Zij is een van de traditionele druivensoorten van de Franse Bordeaux-streek, zowel in de Médoc, waar de cabernet sauvignon domineert, als in Pomerol en Saint-Émilion. De naam Merlot zou vernoemd zijn naar de merel. De druif is iets groter en heeft een dunnere schil dan de cabernet sauvignon. De druif heeft van nature weinig zuren. Merlot bevat minder kleurstof en minder tannines dan cabernet sauvignon. De druiven zijn vroeg rijp en worden van alle blauwe druiven als eerste geoogst. Deze snelle rijping van de merlot is ideaal in gebieden met een koeler klimaat. Merlot die heeft kunnen rijpen in eiken vaten kan heel lang bewaard worden. De Merlot is een internationaal druivenras en is in geur en smaak vooral te herkennen aan rood fruit zoals: kersen, bessen en pruimen. De wijnen van deze druif zijn over het algemeen sappiger en soepeler dan die van de cabernet sauvignon, met minder tannine. Daardoor zijn ze vaak gemakkelijker en jonger te drinken.
Merlot Fijne Duitse Wijnen.
Over het algemeen worden er met de benaming Merlot weinig tot geen fouten gemaakt. Naar Homepage en bestellen. Ook te vinden op.: wijn bestellen, Merlot, Merlot kopen, Duitse Merlot kopen, Duitse rode wijn, Duitse wijn, Duitse Wijn kopen, Duitse rode wijn kopen, webshop met Duitse wijn, rode wijnen.
Rode wijn Merlot Vinopio.
Is de cabernet-sauvignon de basis voor de wijnen uit de Médoc en de Graves, de merlot is dat voor de Saint-Emilions en de Pomerols. de merlot en de cabernet-sauvignon lijken op elkaar, maar de merlot is zachter van smaak en stuctuur. Het sap bevat minder tannie waardoor de wijn gemakkerlijk drinkt.
Merlot Druif Wijn Kopen Online WereldWijnOnline.
Galil Mountain Sauvignon Merlot, 2014. Maak een keuze. Toevoegen Galil Mountain Sauvignon Merlot, 2014. Maak een keuze. Ga verder met winkelen Bestellen. Galil Mountain Winery Galil Mountain Sauvignon Merlot, 2014. Galil Mountain Merlot, 2016, Rode Wijn. Blauwe en rode bes, framboos.
Domaine Rivoire Cabernet Merlot 2016, 75cl Rode Wijn.
Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat. AOC Vin de Pays de la Cité de Carcassonne. Inhoud in cl. Verpakking 12 fl. Druivensoort cabernet sauvignon, merlot. Gastronomie Je kan deze wijn serveren bij een brede waaier van vlees of gevogelte in wokgerechten.
SHORTWOOD Cabernet Merlot Western Cape lybaert.
SHORTWOOD Cabernet Merlot Western Cape. SHORTWOOD Cabernet Merlot Western Cape. Een strenge selectie van alleen de beste wijngaarden van Cabernet-Sauvignon en van Merlot uit Zuid-Afrika ligt aan de basis van deze uitmuntende wijn. Een prachtige, goed gestructureerde en volfruitige wijn van uit de zonnige Westelijke Kaapprovincie van Zuid-Afrika.
RESPLANDY Merlot Wijnhandel Ghoos.
Spijtig is dat sommige wijndrinkers vin de pays nog klasseren onder een simpel landwijntje, niet wetende dat de normen evenhoog liggen als bij A.O.C, maar dat door een logge wetgeving en lobbywerk deze evolutie zich niet vertaalt in een aanpassing van de classificatie. De consument heeft zijn weg gevonden naar deze wijnen; sommige wijnfanaten beweren dat in deze categorie dikwijls schatten te vinden zijn tegen lage prijzen. Dit is een mono-cépage wijn, d.w.z.
Merlot online kopen doe je voordelig bij Drankdozijn.nl.
Cabernet Sauvignon 6. Chenin Blanc 2. Pinot Grigio 5. Pinot Noir 3. Sauvignon Blanc 10. Miguel Torres 1. Montagne Noire 1. Soepel Rond 4. MontGras Estate Merlot 75cl. Montagne Noire Merlot 75cl. Santa Digna Merlot Miguel Torres 75cl. MontGras Reserva Merlot 75cl.
Albert Heijn.
Merlot De officiële website Bordeaux.com.
De naam is afkomstig van de gelijkenis met het blauwzwarte verenkleed van de merel. Merlot, ontstaan uit een kruising tussen Cabernet franc en Madeleine noire des Charentes, heette vroeger Merlau, Plant Médoc, Sémillon Rouge, Béguey, Picard, Alicante of Crabutet Noir. Alle wijnen van deze druif.
merlot Het Wijnhuis Smaakshop BE.
Mooie diep paarse kleur. Deze wijn is krachtig met tonen van rijpe bessen zwarte bes, braam, kruiden, peper en kaneel. Het heeft een zacht mondgevoel met veel structuur. 2015 Beau Chêne NEW Vin de France Merlot Cabernet Sauvignon 075, l Rouge.

Contacteer ons